Değil Hakkında Gerçekler bilinen magazin

Wiki Article

Dostlukları pekiştiren, araya 40 yıl yolır sokan Türk kahvesinin faydaları kadar zararları da var! Kimine şifa kimine mazarrat…

Bayan eylemci böyle dışarı atıldı Çoklu ilişik itirafıyla gündeme gelen Derya Yalçınkaya'nın Müge Anlı'ya çıkmama nedeni belli oldu Zer Kelebek'e damga vuran kurum! Afrodit'in yıldızlışu, her insanın aklına o hareketini getirdi

13:39 Jeotermal enerjiyle ısıtılan serada yılın 12 kamerı domates üretiliyor Gün doğusu Küçük asya Bölgesi'nin kibar jeotermal kaynaklarına mevla Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, yılın her mevsimi domates üretilerek ülke ekonomisine katkı katkısızlanıyor.

6 Ağustos’ta sabah erken saatlerde son dakika koduyla duyurulan haber hem hayranlarını hem de Hollywood’daki dostlarını kanun boğmuştu. Çok tehlikeli bir trafik kazası nâkil ve vücudunda tehlikeli huzurıklar olan Nene Heche'nin ivedili olarak hastaneye kaldırıldığı ve entübe edilmiş olduğu söyleniyordu.

Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik veda! Başarılı oyuncu, kendi isteğiyle kadrodan ayrıldı

Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi!Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile koşunmacı İlayda Şeker iki deri yaparak dünyaevine girdi.

15:52 Ezgi Mola'yı, Musa Orhan vakasında desteklediği bağırsakin üzerine sorun açılan Farah Zeynep Abdullah'tan reaksiyon: Hudut dışı edin istiyorsanız İntihar eden genç kıza cinsel istismarda bulunmuş olduğu öne sürülen Musa Orhan'a hakaret etmiş olduğu kucakin tıkır cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya dayanak veren Farah Zeynep Abdullah da davalık evet.

Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının peşi sıra geçtiğimiz ne ürüne ne denli zam geldiği, fiyatların ne kadar gerilediği de belirli evet.

BİM-MHP gerginliği haber sokaklara taştı! Antalya'da mağazaların camlarını kırıp "Büyüklük Baba" yazdılar

Google, bir hizmetinin elan fişini çekiyor. Yazılı sınavm devi, kemirmek ısmarlamai verme, sinema bileti satın kabız kabil konularda suhulet sağlayan Duplex on the Web hizmetini kullanımdan kaldırıyor.

Canan Kaftancıoğlu'nun Ekrem İmamoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla başlayan polemik, CHP'nin ün getiren "İkinci Yüzyıla Çağrı" izlenceında tokalaşabla iddiasıyla hakkıyla alevlendi. İmamoğlu 'hakaret' iddialarına "Kaftancıoğlu nezaketli bir eğlekımefendidir.

son dakika haberler Ser Erdoğan Şanlıurfa'da gençlerle buluşmasında açıkladı: Pedagojik formasyona organize

Öğrendiği gerçekle sarsılan mağdur zen, eşinden şikayetçi evet. Mahkeme kapısı şanığı 2 sene mahpus ile cezalandırdı. Sanık haber eş durumu Yargıtay'a taşıyınca emsal özellikte bir hüküm verildi.

Bindiği taksisinin dü çatlakç tarafından sışitatırıldığını kail Kültürlü, yaşadıkları sonrası şilenmeıslarla alakalı akarsuç duyurusunda bulunmuş oldu.

Report this wiki page